Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda balık görmek

Rüyada akarsuda balık görmek

Rüyada akarsuda balık görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda balık gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Rüyada akarsuda balık görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Rüyada akarsuda balıklar görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık tutmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına inanılır.

Rüyada akarsuda balık avlamak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsu içinde balık görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments