Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan su içmek

Rüyada akarsudan su içmek

Rüyada akarsudan su içmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine inanılır.

Rüyada akarsudan su içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada akarsudan su içmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda su içmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Rüyada akarsudan su doldurmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, ailesini hem gururlandıracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada akarsuda altın bulmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, muradın olacağına işarettir.

Rüyada akarsudan abdest almak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments