Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözyaşı damlası görmek

Rüyada gözyaşı damlası görmek

Rüyada gözyaşı damlası görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, günahlarının affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşı damlası gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada gözyaşı damlası görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözyaşı içmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, talihin yüze güleceğine delalettir.

Rüyada gözyaşı yerine kan görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yılmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments