Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir damla gözyaşı görmek

Rüyada bir damla gözyaşı görmek

Rüyada bir damla gözyaşı görmek sorunlarının da son bulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek maddi olanakların artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek korkularından kurtulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada gözyaşı damlası görmek kem gözlere geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gözyaşı içmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çok gözyaşı dökmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, bir hastalığa maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gözyaşını görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments