Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki damla gözyaşı görmek

Rüyada iki damla gözyaşı görmek

Rüyada iki damla gözyaşı görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, işlerin düzgün gideceğine, imkanlarının artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Rüyada iki damla gözyaşı gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek büyük zorluklar geçireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözyaşı damlası görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işarettir.

Rüyada başkasının gözyaşı döktüğünü görmek işlerin çok iyiye gideceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölünün gözyaşını görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada birinin gözyaşını silmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments