Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsular görmek

Rüyada akarsular görmek

Rüyada akarsular görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çıkmaza gireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada akarsular gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada duru akarsu görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Rüyada durgun akarsu görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada akarsu içinde yürümek gittiği yolda muvaffak olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çay akarsu görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik akarsu görmek korkularından kurtulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada barış akarsuyu görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda boğulmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz akarsu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments