Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda balık avlamak

Rüyada akarsuda balık avlamak

Rüyada akarsuda balık avlamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, tartışmaların son bulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada akarsuda balık avlamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada akarsuda balık avlamak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada mızrakla balık avlamak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada derede balık avlamak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada balık avladığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balık avladığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, kendisini işine vereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden balık avlamak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada birinin balık avladığını görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada beyaz balık avlamak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, çevrenizden takdir görmeye, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments