Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun yandığını görmek

Rüyada bir çocuğun yandığını görmek

Rüyada bir çocuğun yandığını görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, ferahlığa çıkacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğun yandığını gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun yandığını görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun yandığını görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, koltuğunun yükseleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun yandığını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kabloların yandığını görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağının yandığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine inanılır.

Rüyada başkasını yandığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hakkıyla kazanca yorulur.

Rüyada tabutun yandığını görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kendini her konuda geliştireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments