Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabloların yandığını görmek

Rüyada kabloların yandığını görmek

Rüyada kabloların yandığını görmek o kişiye zararının dokunacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ne yöne gideceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ortaklı işlere girileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına tabir olunur.

Rüyada kabloların yandığını gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada kabloların yandığını görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kablo görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kablo döşemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kablo görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada bakır kablo görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten kablosu görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kablo görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments