Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını yandığını görmek

Rüyada başkasını yandığını görmek

Rüyada başkasını yandığını görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasını yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Rüyada bir insanın yandığını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine yorulur.

Rüyada otun yandığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada traktörün yandığını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetin yandığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının yandığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarların yandığını görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Rüyada dolunayın yandığını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köyün yandığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments