Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hak yolunu tutacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzünün yandığını görmek asık yüzlerin güleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün yandığını görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüzünün yandığını görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada yüzün yandığını görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünün yandığını görmek makamının sarsılmayacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments