Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun yandığını görmek

Rüyada çocuğun yandığını görmek

Rüyada çocuğun yandığını görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun yandığını gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada bir çocuğun yandığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun yandığını görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazancın katbekat artacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Rüyada çocuğunun yandığını görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudun yandığını görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada babanın yandığını görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu evinin yandığını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının yandığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments