Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yandığını görmek

Rüyada çocuğunun yandığını görmek

Rüyada çocuğunun yandığını görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, kırgınların barışacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada bir çocuğun yandığını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yandığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun yandığını görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ocakta ateş yandığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın yandığını görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada otelin yandığını görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dükkanın yandığını görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments