Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağının yandığını görmek

Rüyada yatağının yandığını görmek

Rüyada yatağının yandığını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada yatağının yandığını gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerine yarı güvenli bakışınız, size iletişim sorunları yaşatabiliyor.

Rüyada yatağının yandığını görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işarettir.

Rüyada yatağın yandığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kafasının karışacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada yatak odasının yandığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kömürün yandığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının yandığını görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yandığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Rüyada hayvanların yandığını görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyalarının yandığını görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments