Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen çocuğu yakalamak

Rüyada düşen çocuğu yakalamak

Rüyada düşen çocuğu yakalamak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, birlikte kâh ağlayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalet eder.

Rüyada düşen çocuğu yakalamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Rüyada çocuğu düşerken yakalamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Rüyada düşen çocuğu yakalamak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada birini düşerken yakalamak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşeni yakalamak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken yakalamak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada düşen bebeği yakalamak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments