Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda görmek

Rüyada akarsuda görmek

Rüyada akarsuda görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda gördüyseniz:

  • Güçlü enerjileri doğru kullanmalısınız.

Rüyada akarsuda sürüklenmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve akarsu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsu yatağı görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsuya dalmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kirli akarsu görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada akarsudan su içmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz akarsu görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments