Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir akarsu görmek

Rüyada temiz bir akarsu görmek

Rüyada temiz bir akarsu görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada temiz bir akarsu gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada temiz bir akarsu görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, güzel haberler alınacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada deniz ve akarsu görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akarsu yeşillik görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada akarsuda balık avlamak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalettir.

Rüyada akarsuda el yıkamak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada akarsu içinde balık görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda yüzmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments