Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli akarsu görmek

Rüyada kirli akarsu görmek

Rüyada kirli akarsu görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, güzel günlere kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada kirli akarsu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Rüyada kirli akarsu görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil akarsu görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık tutmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayırlı işlere girileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı akarsu görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına inanılır.

Rüyada akarsuda görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments