Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akarsu görmek

Rüyada yeşil akarsu görmek

Rüyada yeşil akarsu görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, eline büyük fırsatlar geçeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil akarsu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işarettir.

Rüyada yeşillik akarsu görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada yeşil akarsu görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek dişe diş savaşacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada akarsu yeşillik görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak akarsu görmek takdir edilen kişi olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada akarsuya dalmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda yürümek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments