Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik akarsu görmek

Rüyada yeşillik akarsu görmek

Rüyada yeşillik akarsu görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik akarsu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Rüyada akarsu yeşillik görmek bereketin artacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil akarsu görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik akarsu görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada akarsudan su doldurmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalettir.

Rüyada akarsuda balıklar görmek moralinin yerine geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada derin akarsu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments