Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda abdest almak

Rüyada akarsuda abdest almak

Rüyada akarsuda abdest almak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancını artıracağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda abdest almak gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Rüyada akarsudan abdest almak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada akarsuda abdest almak rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, adının fesada karışacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuda su içmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bulanik akarsu görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada göl akarsu görmek Allah katında yükseleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada barış akarsuyu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments