Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl akarsu görmek

Rüyada göl akarsu görmek

Rüyada göl akarsu görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kötü günlerinin biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada göl akarsu gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada göl akarsu görmek kötü olayların meydana geleceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada derin akarsu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda su içmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve akarsu görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada akarsudan abdest almak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bulanik akarsu görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda görmek rahatsızlık vereceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda altın bulmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments