Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanik akarsu görmek

Rüyada bulanik akarsu görmek

Rüyada bulanik akarsu görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada bulanik akarsu gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada bulanik akarsu görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş akarsu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, borçların gittikçe artacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz akarsu görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil akarsu görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yürümek bol dua edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada akarsuya dalmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments