Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift yeşil göz görmek

Rüyada bir çift yeşil göz görmek

Rüyada bir çift yeşil göz görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada bir çift yeşil göz gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çift siyah göz görmek işlerinin gerileyeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iki çift göz görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına inanılır.

Rüyada çift göz görmek yaptığı hataları düzelteceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çift mavi göz görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift göz görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü yeşil görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments