Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift göz görmek

Rüyada çift göz görmek

Rüyada çift göz görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet eder.

Rüyada çift göz gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada bir çift siyah göz görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir çift mavi göz görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada bir çift göz görmek borçların biteceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iki çift göz görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet eder.

Rüyada çift göz görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı balık görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret eder.

Rüyada çift ayakkabı giymek rızık bolluğu içinde olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments