Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki çift göz görmek

Rüyada iki çift göz görmek

Rüyada iki çift göz görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada iki çift göz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Rüyada çift göz görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulur.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, elindekini de bitireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Rüyada bir çift göz görmek geçiminin zorlaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerinin bu sayede açılacağına inanılır.

Rüyada bir çift siyah göz görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada bir çift mavi göz görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada iki çift göz görmek korkularının yok olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir çift görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments