Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift siyah göz görmek

Rüyada bir çift siyah göz görmek

Rüyada bir çift siyah göz görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, zor günlerin sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, umutsuz olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir çift siyah göz gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada bir çift siyah göz görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada iki çift göz görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir çift mavi göz görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift göz görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çift göz görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine inanılır.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift siyah ayakkabı görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments