Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Rüyada çift başlı yeşil yılan gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntılarının geçeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlığının bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift başlı at görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada çift başlı horoz görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı kedi görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments