Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift göz görmek

Rüyada bir çift göz görmek

Rüyada bir çift göz görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir çift göz gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada bir çift mavi göz görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki çift göz görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada çift göz görmek mutluluğa ve neşeye, yüzünün eskisi gibi güleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Rüyada bir çift siyah göz görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir çift göz görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ineğin çiftleşmesini görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Rüyada yılanları çiftleşirken görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments