Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift mavi göz görmek

Rüyada bir çift mavi göz görmek

Rüyada bir çift mavi göz görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir çift mavi göz gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Rüyada bir çift mavi göz görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalettir.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada iki çift göz görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bir çift siyah göz görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift göz görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çift göz görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek küslerin ve dargınların barışacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments