Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünü yeşil görmek

Rüyada kendi gözünü yeşil görmek

Rüyada kendi gözünü yeşil görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, refah düzeyinin düşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada kendi gözünü yeşil gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kendini yeşil gözlü görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil göz kalemi almak kendi işini kuracağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Rüyada iri yeşil göz görmek onurlu bir yaşam süreceğine, hak yiyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments