Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift kumru görmek

Rüyada bir çift kumru görmek

Rüyada bir çift kumru görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir çift kumru gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada bir çift kumru görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi kumru görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada kumru görmek zaferler kazanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin kumru görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumru ölüsü görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumru yuvası görmek kötü gününden de geri duracağına, dostlarını da iyi seçeceğine, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kumru görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, işinden evine gidip geleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments