Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru kuşu öldürmek

Rüyada kumru kuşu öldürmek

Rüyada kumru kuşu öldürmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kazancın katbekat artacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada evde kumru kuşu görmek umutlanacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Rüyada kumru kuşları görmek çok kötü hissedileceğine, huzura kavuşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kumru öldürmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada çifte kumru görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada güvercin ve kumru görmek onlara doyasıya sarılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kumru sevmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada kumru yakalamak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments