Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin kumru görmek

Rüyada güvercin kumru görmek

Rüyada güvercin kumru görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada güvercin kumru gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Rüyada güvercin ve kumru görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kumru görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine delalettir.

Rüyada siyah kumru görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kumru görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift kumru görmek fesat kimselerin çıkacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine tabir olunur.

Rüyada kumru yuvası görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet eder.

Rüyada evde kumru kuşu görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede kumru görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments