Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru yuvası görmek

Rüyada kumru yuvası görmek

Rüyada kumru yuvası görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kumru yuvası gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada kumru yuvası görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada dişi kumru görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayır işleri yapacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kumru yakalamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kumru görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumru sesi duymak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kumru görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yeni bir ortama gireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kumru görmek kısmetinin bollaşacağına, yükseleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumru öldürmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments