Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kumru görmek

Rüyada dişi kumru görmek

Rüyada dişi kumru görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dişi kumru gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Rüyada dişi kumru görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada çifte kumru görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumru kuşları görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada kumru görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin güzel işler yapacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada beyaz kumru görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumru sesi duymak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumru sevmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bilgilerle donanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kumru beslemek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments