Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru görmek

Rüyada kumru görmek

Rüyada kumru görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumru gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah kumru görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kumru kuşu öldürmek amacına ulaşmayı başaracağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kumruya yem vermek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kumru görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kumru görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güzel bir yola çıkılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada bir çift kumru görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kumru görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret eder.

Rüyada kumru yakalamak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments