Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru ölüsü görmek

Rüyada kumru ölüsü görmek

Rüyada kumru ölüsü görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kumru ölüsü gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada ölü kumru görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kumru ölüsü görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Rüyada kumru öldürmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kumru görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kumruya yem vermek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada kumru görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin ve kumru görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumru yuvası görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, şansın açılacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments