Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kumru görmek

Rüyada evin içinde kumru görmek

Rüyada evin içinde kumru görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kumru gördüyseniz:

  • Yıldızlar işlerinizde yapacağınız ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.

Rüyada evin içinde kumru görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumru kuşları görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kumru kuşu görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada kumru öldürmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada çifte kumru görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumruya yem vermek mal kaybına uğrayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalettir.

Rüyada pencerede kumru görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada kumru görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments