Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu yeşillik görmek

Rüyada akarsu yeşillik görmek

Rüyada akarsu yeşillik görmek hak yiyeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada akarsu yeşillik gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Rüyada akarsu yeşillik görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik akarsu görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil akarsu görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda banyo yapmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir akarsu görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya dalmak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments