Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz akarsu görmek

Rüyada beyaz akarsu görmek

Rüyada beyaz akarsu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz akarsu gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada beyaz akarsu görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, gün yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada akarsudan balık tutmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işarettir.

Rüyada akarsuda balıklar görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpüklü akarsu görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda sürüklenmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada akarsuya dalmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada akarsudan su doldurmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments