Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan düşmek

Rüyada akarsudan düşmek

Rüyada akarsudan düşmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan düşmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada akarsudan düşmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına inanılır.

Rüyada akarsuya düşmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada akarsu yeşillik görmek manevi rahatlamaya erileceğine, borçları varsa ödeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada akarsular görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda yüzmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş akarsu görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek çok yıpranacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin akarsu görmek fakirlikten kurtulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments