Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpüklü akarsu görmek

Rüyada köpüklü akarsu görmek

Rüyada köpüklü akarsu görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada köpüklü akarsu gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada köpüklü akarsu görmek darlığa düşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi akarsu görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada bulanik akarsu görmek edilen duaların kabul olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu akarsu görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada akarsuya girmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada akarsuyu görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda halı yıkamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments