Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir büyüğün elini öpmek

Rüyada bir büyüğün elini öpmek

Rüyada bir büyüğün elini öpmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bütçesinin küçüleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Rüyada büyük birinin elini öpmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek şansının her zaman yaver gideceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada büyük zatların elini öpmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments