Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hastalıkların sona ereceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ekmeğinin çoğalacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek gözyaşına boğulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, şöhretli biri olunacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük birinin elini öpmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, para kazanmaya başlayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments