Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir boşluğa düşmek

Rüyada bir boşluğa düşmek

Rüyada bir boşluğa düşmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada bi boşluğa düşmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işarettir.

Rüyada bir boşluktan düşmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek büyük zorluklar yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yıpranacağına, strese gireceğine inanılır.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments