Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir boşluktan düşmek

Rüyada bir boşluktan düşmek

Rüyada bir boşluktan düşmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, güzel işlere imza atacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bir boşluktan düşmek gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek derin bir nefes alacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi boşluğa düşmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, ümitsizliğe, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments