Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörün boşluğuna düşmek

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, başka alanlara yöneleceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek bereketli işler yapılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Rüyada asansör boşluğu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine yorulur.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek elin bollaşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir boşluktan düşmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments