Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık boşluğa düşmek

Rüyada karanlık boşluğa düşmek

Rüyada karanlık boşluğa düşmek inanca ve cesarete sahip olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada bi boşluğa düşmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, güzel davetler alacağına delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, rahat bir döneme gireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments