Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binanın tepesine çıkmak

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, dini inançların güçleneceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bina tepesine çıkmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalettir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak huzurunun yerine geleceğine, muradınıza ereceğinize, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments